PivotPegz jalkatapit

Ison gessun jalkatapit ovat melkoisen pienet ja kaiken lisäksi jalkatappien päällä olevat kumitutit muuttavat tuntuman vielä niljakkaammaksi. Adventuressa sentään on oikeat kunnon jalkatapit.
Normiajossa nuo kumilla vaimennetut jalkatapit ovat ihan ok. Kumi vaimentaa mukavasti tärinää, mutta heti jos joutuu seisaaltaan ajamaan niin jalkapohja huutaa isompaa jalkatappia. Isompi jalkatappi myös parantaa tuntumaa pyörään.

Isoon gessuun on muutamia eri vaihtoehtoja isommista jalkatapeista. Yksi vaihtoehto on ostaa Adventuren jalkatapit, toinen on että käy tutussa ja turvallisessa TT:n myymälässä. Kolmas vaihtoehto (joka minun pyöräänikin tuli) on PivotPegz:n jalkatapit, jotka löysivät tiensä minun pyörääni (jo edesmenneeltä) Seitzilta.

Käväisin kurkkaamassa noita liikkeessä ja ajattelin että kokeillaan nyt ainakin hetkonen niitä paikallaan. Erikoista näissä jalkatapeissa on että ne kiertyvät hieman eteen ja taakseppäin.

  Uutuuttaa kiiltelevät jalkatapit paketissa

Jalkatappien asennus on todella nopea... lukkosokka irti alkuperäistä jalkatappien tapista, putsausta, uudet jalkatapit paikalleen, tappi läpi ja lukkosokka paikalleen.

Seuraavassa vähän vertailua uusista ja vanhoista tapeista:

  Oikea alkuperäinen PP oikealla PP lähikuva Oikeanpuoleinen vakio ylhäältä Oikeanpuoleinen PP ylhäältä Vasemmanpuoleinen vakio ylhäältäpäin Vasemmanpuoleinen PP ylhäältäpäin Vakiot päältä Vertailua PP:t ylhäältäpäin Vakioasento Taivutus taakseppäin Taivutus eteenpäin

Tuhansien kilometrien jälkeen jalkatapit toimivat vieläkin moitteetta. En tiedä kuinka hyvin nuo toimivat jos jalkatappeja uittaa kurassa kokoajan, mutta eiköhän ne toimi kohtuullisella huollolla tuossakin tilanteessa.

Parasta näissä jalkatapeissa on iso koko, pitkällä matkalla on välistä mukava lepuuttaa jalkoja ja takapuolta ajamalle seisoen. Iso jalkatappi tukee näin hyvin jalkapohjaa joten seisaallaan jaksaa ajaa pitemmänkin matkan.